Laminaat Garant maakt gebruik van het Bricks & Clicks concept, zijn hebben zowel een fysieke winkel als een webwinkel. Het bijzondere van Laminaat Garant is dat zij een extreem grote voorraad aanbieden, deze kun je dan ook altijd bekijken in de winkel in Harderwijk. Aangezien Harderwijk niet voor iedereen om de hoek is, bieden zij ook de mogelijkheid om via de webshop een staal van de laminaatplank naar keuze naar jou toe te sturen.

Compleet aanbod van laminaat

Bij een laminaatwinkel is het vanzelfsprekend dat zij laminaat aanbieden, maar Laminaat Garant biedt meer dan dat zij bieden een compleet aanbod. Op het moment dat je in de webwinkel komt, kun je aangeven hoeveel m2 laminaat jij nodig heb. Hierbij kun je ook aangeven of je rekening wil houden met snijverlies. Daarna kun je kiezen voor een laminaatsoort, bij sommige laminaatsoorten is de ondervloer inclusief, is deze exclusief dan geen in de laminaatmeter aan welke ondervloer je wil hebben én of je bijpassende plinten (keuze uit verschillende varianten) wil.

Wanneer je een keuze heb gemaakt uit alle producten, kun je ervoor kiezen om alles op te halen, laten bezorgen of gebruik te maken van de gratis leen-aanhangwagen. Als laatste heb je ook nog de optie om de laminaatvloer te laten leggen.

De staal die je van te voren kunt opvragen kost €3,50, maar wanneer je een vloer koopt bij Laminaat Garant krijg je dit bedrag op basis van een kortingscode weer terug.

De eerlijkste prijsgarantie

Het merkenaanbod van Laminaat Garant is zeer uiteenlopend, van de bekende merken zoals Kaindl laminaat en Quickstep laminaat tot de iets minder bekende merken. Laminaat Garant biedt op alle soorten laminaat het beste  ‘van – voor’ prijs. Daarbij kun je doordat de prijs transparant is opgebouwd goed zien welk bedrag je voor welk onderdeel betaalt. Zo weet je ook of je bijvoorbeeld een, voor jou, te dure ondervloer heb of juist luxere plinten wil.