Bagoes is gevestigd in Hoorn en Alkmaar, daarnaast beschikken zij over een webshop die ook het gehele assortiment laat zien. Met het assortiment van Bagoes kun jij je als vrouw helemaal stijlen. Het productaanbod loopt uiteen van kleding en schoenen tot aan accessoires. Een winkel als Bagoes begrijpt dan ook wat een vrouw met een maatje meer nodig heeft.

De stijl van Bagoes is niet typerend voor een smaak, maar sluit juist aan bij meerdere smaken. Bagoes is geschikt voor iedere vrouw, juist omdat ze zo een diversiteit aan stijlen aanbieden. In de winkel heb je bij Bagoes vanzelfsprekend een goede service, maar ook in de webshop wordt dit gegeven. In de webshop is een chatfunctie aanwezig, je kunt hier chatten met een medewerker en direct jou vraag over een product of merk stellen. Weet je niet zeker of iets het juiste product is of welke maat je nodig heb, met de hulp van de medewerkers kun je dit vanaf de bank gelijk goed regelen.

Kledingmerken grote maten mode

Damesmode van Bagoes is hip trendy en gemaakt voor vollere vrouwen. Met goed passende kleding zie je er goed en verzorgd uit. De merken die Bagoes aanbiedt, onder andere Junarose, X-two, Ophilia, Mat Fashion en Babouche, zijn ontwerpen volgens de laatste modetrends. Deze merken kunnen jou van top tot teen stijlen, broeken, shirts en blazers. Maar ook voor de koude winterdagen heb je genoeg keuze uit modieuze winterjassen.

Laarzen brede schacht

Vaak is het zo dat vrouwen met een maatje meer ook dikkere kuiten hebben, hierdoor passen zij vaak niet de standaard laarzen. Bagoes biedt laarzen met extra wijde schacht aan, de schachtwijdte loopt tot bijna 60cm. De merken die zij onder andere aanbieden van laarzen zijn Bladelli, JJ Shoes en Head Over Heals Walkers. Van deze merken zijn zowel hoge als korte laarzen verkrijgbaar.