Bodyfashion Born is een online lingeriewinkel die gespecialiseerd is in prothese mode. Naast prothese mode hebben zij ook keuze uit herenslips en boxershorts, lingerie en badmode. Het assortiment voor heren bestaat uit de merken Dim en Sapph. Voor dames is het aanbod uitgebreider en dan niet enkel op het gebied van merken, maar ook zeker op de soorten bh’s.

Prothese bh’s

Het aanbod prothese bh’s en badmode bij Bodyfashion Born is erg groot en is voornamelijk van de merken Susa en Amoena. De prothese bh’s, badpakken en tankini’s zijn allemaal uitgerust met een prothesezakje. Hierdoor is de prothese mode zowel geschikt voor enkel een linker of rechter prothese en voor vrouwen die twee protheses dragen. Het zakje zorgt ervoor dat de prothese erg goed blijft zitten en niet kan bewegen, daarbij ziet het eruit als een natuurlijke buste. Dit laatste is dan ook voor veel vrouwen belangrijk en Bodyfashion Born houdt hier rekening mee bij het uitzoeken van artikelen.

Soorten bh’s

Het assortiment bh’s is zeer variërend bij Bodyfashion Born, hier zijn onder andere minimizers en maximizers verkrijgbaar, maar ook grote maten bh’s (syl Design), bh’s met maagband, sport bh’s en bh’s met voorsluiting. Voor iedere vrouw en voor iedere wens heeft Bodyfashion Born een geschikte bh.

Merken lingerie bij Bodyfashion Born

De grootste, ofwel bekendste merken, die worden aangeboden bij Bodyfashion Born zijn Sapph, After Eden, Syl Design, Susa en Amoena. Naast deze merken bieden zij ook onder andere producten van Dim, Boobs & Bloomers, Lunatex en Lingadore.

Bodyfashion Born bestaat al heel wat jaren en heeft dan ook een bestand van zeer trouwe klanten. De kennis die bij Bodyfashion Born in huis is op het gebied van lingerie is dan ook zeer uitgebreid. Weet jij niet welke bh je nodig heb, Bodyfashion Born geeft jou het advies dat je nodig heb.