De webwinkel HemdVoorHem.nl is een online winkel voor heren, het hoofdproduct dat wordt aangeboden zijn strijkvrije overhemden. Naast de strijkvrije overhemden worden er ook polo’s, accessoires, stropdassen, truien, sokken en ondergoed aangeboden. HemdVoorHem.nl is de webwinkel voor mannen, overzichtelijk, topmerken en een groot aanbod.

Merken die HemdVoorHem.nl aanbiedt

HemdVoorHem.nl heeft een ruim assortiment aan merken die voornamelijk herenkleding aanbieden. De kledingmerken die onder andere worden aangeboden zijn OLYMP, Eterna, Seidensticker, Lacoste,S Oliver, Decoded en Muchachomalo. Deze merken staan allen bekend om hun kwalitatief goede producten en kreuk- en strijkvrij.

Strijkvrije overhemden en polo’s

Het voordeel van strijkvrij en kreukvrije artikelen is ten eerste natuurlijk dat wanneer je het aan wil trekken je niet eerst de strijkbout hoeft te pakken. Een ander groot voordeel is voornamelijk voor de mannen die veel onderweg zijn. Wanneer je vaak in de auto zit voor het werk, dan zul je weten dat je vaak ‘gekreukt’ de auto uitstapt. Met de kreukvrije kleding van de merken die HemdVoorHem.nl aanbiedt is dit probleem verleden tijd.

Kleding voor iedere man

Ongeacht jouw smaak of kledingmaat, bij HemdVoorHem.nl kun je altijd een kledingstuk naar keuze vinden. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen, slim fit, modern fit en comfort fit. Sommige artikelen zijn dan ook in meerdere modellen verkrijgbaar. Naast het model zijn er ook uiteraard ook verschillende maten verkrijgbaar, maar denk dan hier niet enkel aan de standaard maten. Het kledingaanbod van HemdVoorHem.nl loopt uiteen van S tot en met 6XL. Ook voor de lange heren is het kledingaanbod meer dan voldoende, er is keuze genoeg uit overhemden met mouwlengte 7 en de extra lange versie met een mouwlengte van 72cm.