Je wilt altijd het allerbeste voor je trouwe vriend. Dus denk je natuurlijk goed na over het juiste hondenvoer. Misschien overleg je zelfs wel even met je dierenarts over de keuzes die je moet maken. Maar wist je dat je ook hondenvoer kunt aanschaffen via de Dierenbescherming? Vast niet. Toch is dat een goede keuze. Want al het hondenvoer dat je via de Dierenbescherming aanschaft, heeft het Beter Leven keurmerk. Dat is niet zozeer Beter Leven voor je hond, als wel voor de dieren waarvan het hondenvoer gemaakt wordt. En dus uiteindelijk ook voor je hond.

Hondenvoer voor elke leeftijd en elk ras

Het is van belang dat je hondenvoer kiest dat bij je hond en zijn leeftijd en ras past. Heb je een pup? Dan kies je natuurlijk voor voer dat speciaal geschikt is voor pups. Heb je een oude(re) hond? Kies dan voor seniorvoer. Het is dan ook nog van belang dat je goed kijkt naar de grootte van het ras van je hond. Het puppyvoer is geschikt voor alle rassen, maar het seniorvoer is opgedeeld in twee soorten: voor kleine rassen en voor grote(re) rassen. Zo kies je altijd het voer dat bij jouw hond past.

Beter Leven keurmerk op hondenvoer. Is dat echt belangrijk?

Ja, dat Beter Leven keurmerk is echt belangrijk. Ook, of misschien wel juist, op hondenvoer. Je wilt je hond het beste van het beste geven. Dat lukt alleen wanneer je weet dat het voer gemaakt is van (in dit geval) kippen die een goed leven hebben gehad. Want dan weet je dat het voer van de beste kwaliteit is. Net zoals wij geen plofkip meer wensen te eten, hebben ook honden goed eten nodig om te kunnen functioneren. En goed eten wordt gemaakt van goede ingredi├źnten. De Dierenbescherming wil dat alle dieren een zo goed mogelijk leven hebben. Dus ook de kippen die bedoeld zijn voor het voer.

Met dit hondenvoer steun je de Dierenbescherming

Wanneer je dit Beter Leven hondenvoer aanschaft, heb je direct je goede daad voor de dag weer gedaan. Je steunt namelijk de Dierenbescherming. Zo kan de Dierenbescherming nog langer door gaan met het goede werk dat zij doen. En dat is in ieders belang. Ook in jouw belang. Want betere zorg voor dieren is beter voor het milieu. En daar profiteren we allemaal van. Zelfs de generaties die na ons komen kunnen hier de vruchten nog van plukken.