Bij totaal ondernemer laten wij ondernemers uit ieder vakgebied aan het woord over hun winkel. De branches waar deze ondernemers actief in zijn lopen uiteen van mode tot aan klusbedrijven. Een ondernemer zal zijn of haar winkel toch altijd anders omschrijven dan een klant van desbetreffende winkel, daarom willen wij hier de kans aan de ondernemer zelf bieden.

Op totaalondernemer.nl proberen wij alle branches te vertegenwoordigen, staat jou branche er nog niet tussen laat het ons weten en wij zullen deze toevoegen! Iedere branche heeft eigen producten, maar toch is bijna iedere branche nodig voor de Nederlandse consument. Juist daarom willen wij een zo compleet mogelijk aanbod geven en hebben wij jouw hulp nodig om dit ook te gaan verwezenlijken.

Waarom een vermelding op totaalondernemer.nl?

Het is onze intentie om een compleet overzicht te maken van alle bedrijven in Nederland. Deze kun je natuurlijk al vinden in de bedrijvengids, maar hier staan enkel contactgegevens in en als je geluk heb een zeer korte omschrijving. Hier kun jij je met je bedrijf onderscheiden van andere, vertel aan heel Nederland wat jouw USP’s zijn en waarom ze een keer bij jouw winkel/ bedrijf langs moeten komen.

Wil jij ook met jouw bedrijf op www.totaalondernemer.nl?

Laat in een bericht hieronder jouw contactgegevens (email) achter en wij zullen contact met jou opnemen. Een artikel moet uit minimaal 400 woorden bestaan en het moet een informatief artikel over wat jouw bedrijf inhoudt en wat jullie precies doen.