Er zijn veel bekende merken koffie. Dit komt omdat mensen over de wereld heel veel koffie drinken. Ze doen dit als ze opstaan en door de loop van de dag. Het is dus niet zo heel gek dat iedereen koffie drinkt maar niet iedereen is bekend met verschillende merken koffie. In deze blog lees je niet alleen alles over waarom we het drinken maar ook alles over het merk illy koffie. Lees dus snel verder als je een echte koffie expert wil worden.  Veel leesplezier!

Waarom koffie

Caffiene is een middel wat in koffie zit. Hierdoor worden we wakker en geconcentreerd. Op een lange werkdag drinken we daarom dus ook veel koffie om goed te blijven kunnen presteren. In de ochtend drinken we een bakje koffie zodat we heerlijk op kunnen starten en ons wakker gaan voelen. Daarna op werk worden er vaak meerdere koffie breaks gehouden om de concentratie en prestatie op pijl te houden. Koffie helpt dus heel goed als je de dag door wilt komen!  Maar in elk land hebben we andere merken koffie. Er zijn echter wel merken die wereldwijd bekend zijn en overal te drinken zijn. Een daarvan lees je in het volgende stuk.

Illy koffie

Het merk illy koffie is niet alleen in het buitenland bekend maar ook in nederland heeft het zijn doorbraak gemaakt. Denk maar eens goed na als je op de snelweg rijd. Er zijn dan namelijk veel soorten tankstations die een groot bord hebben met illy koffie cafe. Soms is dit zelfs een gebouwtje naast het tank station om ook echt te drinken. Dit is dus niet alleen om een heerlijk bakje illy koffie on te go te drinken maar ook kun je er meestal koffie kopen! Super handig want het merk heeft een super kwaliteit koffie op de markt waardoor de smaak als een ware sensatie wordt ervaren.  Een echte aanrader dus om dit merk te drinken!

Mijn mening

Zelf vind ik de illy koffie heel lekker. Ik vind de smaak goed en de prijs is normaal. Je betaalt niet teveel voor de koffie. Dit is ideaal vooral als je een koffie on the go neemt. Als ik koffie drink wil ik natuurlijk wel dat het lekker is dus er is genoeg keus om de ideale smaak te vinden. Ik raad illy koffie zeker aan als goede koffie