Boot huren Amsterdam is een geweldig uitje om een keer te doen met uw collega’s. Met lekker weer door de grachten van Amsterdam en de aller mooiste plekjes tegenkomen en zien vanaf de boot. Wilt een genieten van de stad Amsterdam of genieten van het relaxen op een bood? Het kan allemaal als u een bood huurt in Amsterdam. U kunt verschillende zien vanaf de boot, zoals: Het IJ, de winkelstraten vanaf de boot, de leuke en stijlvolle bruggetjes en natuurlijk de hoge huizen langs de grachten in Amsterdam.

Het lekkere weer komt er weer aan dus het is heerlijk om even een paar uurtjes te varen door de grachten van Amsterdam. Dit komt u met een boot doen maar naast boten kunt u ook een sloep of salonboot huren, dit is natuurlijk wat u zelf wilt en wat u het leukst vind.

boot huren amsterdam
In de boot door de Amsterdamse grachten

Natuur en stad tijdens een boot huren in Amsterdam

Tijdens de boottrip zijn er verschillende dingen te zien, van natuur tot binnenstad. Te eerste de natuur, het prachtig stukje natuur het IJ. Het IJ is een rivier door Amsterdam heen, het is een groot open stuk waar u veel kunt zien en een prachtig stuk water kunt bekijken. De binnenstad is tijdens het varen erg mooi om te zien, veel oude en stijlvolle bezienswaardigheden maken de boottrip compleet. Zo kunt u door de grachten langs de winkelstraten heen varen en onder de bruggetjes van de grachten door varen. Naast de winkelstraten en bruggetjes is het prachtig om vanaf het water te kijken naar de oude hoge huizen die aan de waterkant staan. Amsterdam heeft daarnaast ook nog eens de mooiste grachten van Nederland en samen met de stad Amsterdam zelf is het een erg leuke ervaring om eens rond te varen door de grachten.