Het wordt weer steeds kouder, de dagen zijn donker en sober. Kortom het is winter. Bij de winter hoort sneeuw, kou, feestdagen maar ook een fenomeen waar menig mens wel eens last van heeft gehad. De winterdip. De winterdip geeft ons een vervelend gevoel. We verliezen onze concentratie en kunnen soms moeilijk uit bed komen. Dit is natuurlijk vervelend omdat je als ondernemer altijd scherp wilt blijven. Uit je winterdip komen is altijd moeilijker dan het lijkt. Er zijn vele trucjes maar de meeste blijken vaak niet te werken. Een zonvakantie rond de kerst zit er ook niet voor iedereen in. Toch heeft Philips nu de perfecte oplossing.

Energy up!

Philips heeft nu het product dat dit probleem zou moeten oplossen. De Energy Up lampen. Deze lampen boosten je energieniveau en je stemming door middel van lichttherapie. Het werkt als je minimaal 2 weken achter elkaar de lamp 20 tot 30 minuten per dag gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het eten of tijdens het TV kijken maar het design van de lamp misstaat ook niet op je bureau dus je kan hem ook gebruiken tijdens het werken. De lamp heeft een app die je energieniveau en je stemming bij houdt. Zo merk je of er vooruitgang is.

Intense Blue

Het is wetenschappelijk aangetoond dat de lichtkleur blauw veel energie af geeft. De Intense Blue lamp is de kleinste die verkrijgbaar is. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen. Helemaal omdat er een stevige reisetui meegeleverd wordt.

Natural White

Deze lamp heeft hetzelfde effect als een zomerse dag. Deze lamp geeft dus veel energie. Deze lamp is wat groter dus wat minder handig mee te nemen.