Niet alleen voor privé gebruik zijn apps handig, je hebt ook voldoende apps voor ondernemers. De apps zijn handig en tijdbesparend. Hieronder een top 10 van de handigste apps.

Dragon dictation app

Met deze app kun je hardop tegen je telefoon of iPad praten. Hierdoor kun je mails beantwoorden, een nieuwe post op Facebook zetten of een tweet tweeten.  De spraaksoftware moet wel wennen aan je spraak, maar dit doet de software vanzelf. Deze app is gratis!

Genius Scan

Snel een kopietje maken? Dat kun je gewoon doen met je smartphone. Een foto maken van dat gene wat je wilt inscannen of kopieren en de app mailt het document direct naar je mailadres of dropbox. Ook maakt de app van de foto een PDF- formaat. Deze app is gratis, maar als je de volledige versie wilt moet je eenmalig 3 euro betalen.

TieRight

Met TieRight zit je stropdas altijd recht. Op de app staan allerlei soorten manieren om je stropdas, strik of vlinderstrik te strikken. De app kost 80 cent.

ScanBizCards

Scan een visitekaartje en de app zet alle belangrijke gegevens in je telefoon. Als je wilt kan de app ook contact leggen met de desbetreffende persoon via LinkedIn, Facebook, Outlook of andere adresbestanden in het toestel. De Lite versie kost niks maar als je de hele versie wilt dan kost dat 5,50 eenmalig.