Steeds vaker zijn ondernemers onderweg en steeds vaker zien zij dit als een gelegenheid om werk te verrichten. Zo worden er steeds meer in het openbaar vervoer werkzaamheden verricht. Het openbaar vervoer speelt ook in op deze ontwikkeling door overal wifi hotspots te plaatsen. In zowel treinen, bussen als metro’s is het mogelijk om te werken via een wifi netwerk. Deze mogelijkheid is natuurlijk een goede uitkomst voor ondernemers en zo kunnen ze hun tijd veel efficienter besteden. Echter neemt elk voordeel ook zijn nadeel mee. Zo kampen veel ondernemers met het probleem van de lege batterij, waardoor ze uiteindelijk toch minder tijd dan gewenst kunnen besteden aan hun werkzaamheden. Op dit probleem gaan wij in dit bericht verder in omdat er een oplossing voor dit probleem is voor ondernemers

Draagbare opladers en accu’s

Sinds de opkomst van de smartphone en de tablet zijn er al verschillende opladers op de markt gebracht welke dé oplossing zouden zijn voor het probleem. Uiteindelijk zijn al deze producten geen denderend succes geweest voor zakelijke mensen. Denk hierbij bijboorbeeld aan de telefoonhoesjes met een ingebouwde oplader.

Sinds enkele maanden zijn er in Nederland “powerbank opladers” te koop. Een van de eerste webshops die deze producten verkocht is Load-it.nl. Powerbanks zijn de mogelijke uitkomst voor dit probleem. Zo zijn er powerbanks met verschillende vermogens, zo zijn er powerbank laders met 2200 mAh maar ook laders met 15000 mAh. Voor ondernemers en zakenmensen zijn metname de powerbanks met veel vermogen een ideale optie. Zij hebben vaak meerdere devices welke voorzien moeten worden van energie, denk aan een tablet, smartphone en laptop. Al deze toestellen kunnen aangesloten worden op de powerbank. Wat dus ook een opvallend voordeel is voor de gebruiker.