Het komt bij iedereen wel eens voor dat je iemand moet wegbrengen of ophalen van Schiphol. Kennissen, vrienden of familie gaan bijvoorbeeld op vakantie en hebben even een lift nodig naar Schiphol. Of iemand komt terug van een verre en lange reis. Dan wil je diegene natuurlijk verrassen door hem of haar op te halen bij Schiphol.  Maar waar laat je in de tussentijd de auto?

Parkeergelegenheden

Er zijn een aantal parkeergelegenheden te vinden bij Schiphol waar je met de auto kunt staan voor een korte tijd. Het kan daarbij gaan om het parkeren van de auto tot en met 2 dagen, of om slechts een aantal uur. In beide gevallen is er een breed aanbod aan parkeergelegenheden waar je terecht kunt met de auto. De meeste mensen gaan naar Goedkoopparkerenschiphol.eu en kijken daar welke aanbieders er zijn.

Kort parkeren

Kort parkeren Schiphol om bijvoorbeeld iemand weg te brengen of op te halen is gratis. Het gaat daarbij om het eerste kwartier. Na dit kwartier dient men wel te betalen. Het gaat hierbij echter om kleine bedragen. Het kan zijn dat je voor het werk voor slechts een aantal dagen naar het buitenland moet. Het is dan mogelijk om te kiezen voor Schiphol kort parkeren. Zo kun je voor een aantrekkelijk bedrag de auto tot en met 2 dagen parkeren bij Schiphol.

Via internet

Op het internet kun je de diverse mogelijkheden rondom het kort parkeren bij Schiphol bekijken. Ook is het mogelijk om te bekijken welke kosten er aan dit parkeren zitten verbonden. Er wordt aangeraden om van te voren een parkeerplaats te reserveren. Ook dit kan gemakkelijk en snel via het internet worden gedaan.