Dat lingerie tot één van de meest verleidelijke instrumenten van de hedendaagse vrouw behoort, zal  menigeen bevestigen. Helaas doen Nederlandse dames zichzelf nogal eens te kort door genoegen te nemen met matige kwaliteit en beperkte variatie in de lingerie die zij dragen. Kant Amsterdam is een winkel in Amsterdam, gespecialiseerd in lingerie.  Dit onder het motto dat het onderkleding is, die doorgaans niet zichtbaar wordt gedragen.

Wordt lingerie tekort gedaan?

Jazeker, lingerie is zoveel meer dan onderkleding! Met mooie lingerie voel je jezelf aantrekkelijk. Goed voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld en bovendien voelt het comfortabel.  Wanneer je jezelf mooie lingerie gunt, ervaar je dat dat iets met je doet. Je voelt je zekerder, draagt lingerie als een sieraad op je lichaam. Ervaart dat de grote en ervaren merken inderdaad een betere pasvorm hebben en betere steun geven aan je borsten. En ook je nieuwe jurk krijgt net dat extra met die mooie lingerie eronder!

Moods: vind je weg!

Vrouwen hebben voor verschillende momenten verschillende soorten lingerie nodig. Dat heeft niet alleen te maken met ´moods´, maar ook met het moment. Som wil je vooral iets functioneels dragen, dat je steun geeft en waarbij jij je zeker voelt. Soms wil je compensatie voor je onzekerheid en er oogverblindend uitzien met een push-up of balconnette bh.  Wil je hulp bij keuze uit merken, modellen en maten, KANT Amsterdam kan je helpen jouw weg te vinden.

Gun jezelf een mooi setje lingerie

Mannen zeggen vaak jou het liefst zonder lingerie te zien. Maar zij vinden het o zo opwindend om je in mooie lingerie te zien. Dus, laat de mannen niet de enige reden zijn om voor jezelf lingerie aan te schaffen, maar vooral ook een reden zijn om daadwerkelijke mooie of spannende lingerie te kiezen.  Denk dan aan een verleidingsmerk als Aubade of aan een designers label als La Perla en Maison Close. Gun het jezelf je mooi te voelen en nog meer vrouw te zijn met prachtige lingerie.