Dimenno.nl – Ondergoed voor heren van de beste merken

In de wereld van de vrouwen ondermode vind je vele verschillende shops, en specialistische bedrijven met een specifieke insteek. Bijvoorbeeld grote maten, of specifieke merken. Als je kijkt naar mannen ondermode vind je weinig zaken die echt gespecialiseerd zijn in wat de moderne man wil, en die daarop inspringen met een collectie en de bijbehorende kennis.  Wij bij Dimenno zagen de behoefte aan een echte heren ondermode zaak, en zijn sinds 15 jaar gevestigd In hartje Tilburg met onze producten. Je vindt bij ons uitsluitend ondermode en t-shirts van topmerken, en van bijvoorbeeld basic boxershorts tot de Hippe Bjorn Borg boxershorts met leuke prints. Zo hebben wij voor ieder type man de juiste ondermode.

Webshops in ondermode

Naast de verkoop in onze fysieke winkel verkopen wij onze producten natuurlijk ook online, wel zo gemakkelijk. Onze gehele collectie is daarom ook verkrijgbaar via Dimenno.nl

Met de website bjorn-borg.nl richtten wij ons specifiek op de verkoop van het ondergoed van dit trendy merk, en met zwembroekbestellen.nl hebben wij een webshop neergezet voor de verkoop van trendy zwemkleding voor heren.

Onze ondermode collectie

Ons assortiment bestaat onder andere uit boxershorts, slips, strings, sokken, badmode, t-shirts en meer. Bij het samenstellen van onze collectie, kiezen wij alleen voor producten waarvan wij zelf overtuigd zijn. Dat betekent dat wij zeker weten dat het product een goede pasvorm heeft, en dat er gebruik is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit.  Wij verkopen bijvoorbeeld de merken Hom, Hugo Boss, Armani, Schiesser, Falke en meer.  Alle producten op onze websites zijn altijd op voorraad, en als je voor 16.00 bestelt dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.