Wilt u nu zelf thuis tanden bleken dan kan dat nu met behulp van de Opalescence Go. Je hoort het steeds vaker dat mensen zelf hun tanden bleken thuis. Het bleken van uw tanden in eigen huis is met de Opalescence Go een prima oplossing tegen verkleurde tanden. Tijdens het tanden bleken thuis heb je een dunne en goed aansluitende Opalescence Go bitje nodig die is gevuld met twee verschillende soorten gels: het is gevuld met een bleekgel en een tandvlees beschermende, fluorhoudende gel om de zachte weefsels en het glazuur te beschermen.

Als u thuis uw tanden gaat bleken met de Opalescence Go dan moet u wel een gezond tandvleesweefsel hebben. Personen die een chronische ontsteking van het tandvlees hebben dienen eerst een tandarts om advies te vragen, het kan namelijk zo zijn dat bij deze personen die een ontsteking hebben irritatie kan ontstaan van het tandvleesweefsel. Wij raden het af om bij kinderen onder de 18 jaar hun tanden te bleken.

Voor het beste resultaat raden wij u aan om de Opalescence Go minimaal 7 dagen te gebruiken. Na de eerste behandeling zal er al resultaat verschijnen. Voor het tanden bleken thuis is Opalescence Go het meest krachtige en effectieve product. Natuurlijk wilt u uw tanden na het bleken ook wit houden het is daarom belangrijk om de witte tanden goed te onderhouden (dit moet na iedere bleekbehandeling, ook als die is uitgevoerd in een professionele bleekstudio). De producten zoals koffie en thee kunnen er voor zorgen dat er weer verkleuren plaatsvind, ook roken en meer gebruik met nicotine kan verkleuring veroorzaken. We raden u ook aan om uw tanden te goed poetsen met een goede tandpasta. Het herhalen van het tanden bleken, thuis zorgt er ook voor dat u uw mooie witte glans behoudt.