Een rugzak bedrukken is altijd een goed idee. Of je nu tasjes wilt uitdelen met promotiemateriaal erin of juist wilt zorgen dat jouw klanten een veilig vervoermiddel hebben voor hun boodschappen? Je maakt er altijd mensen blij mee.

Rugzak bedrukken voor het goede doel

Veel vrijwilligers krijgen als bedankje voor hun inzet aan het eind van het jaar een cadeautje. En hoe leuk is het dan als je een rugzak bedrukken laat met het logo van je instelling of organisatie? Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de dames en heren die op vrijwillige basis helpen in een bejaardencentrum, bibliotheek of op school. Zij worden meestal niet meegeteld in het budget voor een kerstpakket, maar zonder hun inzet zou het werk een stuk moeilijker worden. Dat is wel een bedankje waard. Laat een rugzak bedrukken. Vul deze met wat kleinigheidjes en je geeft een duidelijk signaal: we kunnen en willen niet zonder jouw hulp!
Rugzak bedrukken

Rugzak bedrukken voor schoolklassen

Wanneer je met je klas door het drukke verkeer van de stad moet lopen om bijvoorbeeld van school naar de gymzaal te gaan, is het handig als je in een oogopslag kunt zien of er geen kinderen afdwalen. Laat daarom een rugzak bedrukken voor ieder kind uit de klas. In een knalkleur en met het logo van de school erop. Veilig en herkenbaar. Ook kunnen kinderen dan altijd goed zien welke kant ze op moeten lopen. Een rugzak bedrukken levert in dit geval misschien wat verwarring op omdat ieder kind met dezelfde kleur tas loopt. Maar dat is zo opgelost door aan de binnenkant van de klep de naam van het kind te schrijven. Je bent dan goedkoper uit omdat je heel veel dezelfde rugzakken bedrukken laat, dan wanneer je verschillende kleuren bestelt.

Een rugzak bedrukken als promotie voor je sportschool

Wanneer je een sportschool hebt, weet je dat iedereen die binnenkomt op z’n minst een tas bij zich heeft voor schoenen. Vaak zit ook de sportkleding in de rugzak, douchespullen, een handdoek en de autosleutels. Hoe gaaf is het als je iedereen jouw sportschool ziet in- en uitlopen met een rugzak met jouw logo erop? Door rugzak bedrukken in diverse kleuren te bestellen zorg je dat mensen in de kleedkamer hun eigen rugzak weer gemakkelijk terugvinden. Omdat jouw sportschool zeer waarschijnlijk heel veel klanten heeft, kun je diverse kleuren rugzak bedrukken laten. Je kunt je klanten een kleine bijdrage vragen, of de tassen gratis uitdelen als dank voor de klandizie.