Een wenskaart is altijd welkom. Of je nu een kaartje stuurt voor de geboorte van een baby, voor een verjaardag, voor een overlijden, voor een jubileum of voor een nieuwe baan. De ontvanger zal het zeker waarderen dat jij aan hem of haar hebt gedacht. De attentiewaarde van een handgeschreven wenskaart is enorm.

Een wenskaart voor iedere gelegenheid

Er zijn nog al wat gelegenheden waarvoor een wenskaart gestuurd kan worden. Denk aan het slagen voor een opleiding of rijbewijs. Het vieren van een huwelijksjubileum. Het vieren van het met pensioen gaan. Het wensen van beterschap. Het wensen van sterkte bij een overlijden. Het wensen van een fijne verjaardag. Ook kaartjes “voor de zomaar” worden vaak erg op prijs gesteld. “Gewoon omdat ik aan je dacht”, het klinkt zo simpel, maar het kan een enorme impact hebben op iemand die net even een knuffel kan gebruiken. Al deze kaarten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Het mooie is dat je de wenskaart niet digitaal verstuurt. Je kunt er dus in je eigen handschrift een boodschap in zetten. Net weer wat persoonlijker dan een digitale wenskaart.
Wenskaart

Een wenskaart voor je zakelijke contacten

Zakelijke contacten zijn ook mensen. Hoe lastig ze het je soms ook maken. Uiteindelijk gaat het erom dat je samenwerkt om tot een goed resultaat te komen. Wat is dan leuker dan een wenskaart om te bedanken voor de fijne samenwerking? Of een kerstkaart waarin je de ontvanger goede zaken voor het komende jaar wenst? Wat denk je van een wenskaart om iemand veel geluk te wensen in het nieuwe bedrijfspand? Het kan allemaal en het toont jouw interesse in de mens achter het bedrijf. Ook wanneer je geen bedrijfseigenaar bent, maar bijvoorbeeld op de klantenservice werkt, kan een kaartje iemands dag helemaal goed maken. Als je net gehoord hebt dat een van je klanten een tweeling heeft gekregen stuur dan een speciale tweelingenkaart. Ook wanneer je gesproken hebt met iemand die zijn of haar partner heeft verloren is een wenskaart namens de klantenservice zeker op zijn plaats.

Wenskaarten bestellen

Een kaart bestellen gaat heel gemakkelijk. Op de site staat aan de linker kant een menu met daarin ieder onderwerp dat je kunt bedenken. Echt. Ook voor een nieuwe woning of nieuwe baan. Een excuuskaart of een uitnodigingskaart. Noem maar op. Je klikt op het thema dat je zoekt en krijgt dan een compleet overzicht van alle wenskaarten in die categorie. Als je slim bent, bestel je gelijk een hele stapel, want wenskaarten komen altijd van pas!