In dit artikel leest u alles over een kerstmuts bedrukken. Ik zal de leukste ideeën op een rijtje zetten zodat u inspiratie kan opdoen voor de feestdagen. Ik zal onder meer praten over wat de toegevoegde waarde is van een kerstmuts bedrukken. Ook zal ik, zoals eerder verwezen, leuke en creatieve ideeën opnoemen die u zeker zal aanspreken. Deze ideeën laten op een leuke manier zien wat u allemaal kan doen met een kerstmuts bedrukken. Ten slotte zal ik nog kort toelichten hoe deze investering zich behoudt op lange termijn en op korte termijn.

kerstmuts bedrukken

Wat is de toegevoegde waarde van een kerstmuts bedrukken?

Een kerstmuts is altijd leuk. Wanneer we dichter bij de feestdagen komen ziet u ze ook steeds vaker. Een nadeel van een kerstmuts is dat het niet persoonlijk is. Als u als werkgever bijvoorbeeld uw personeel een normale kerstmuts geeft zullen ze er waarschijnlijk al een hebben. Met een kerstmuts bedrukken voor uw werknemers met bijvoorbeeld hun naam en het logo van het bedrijf zullen ze het sneller bewaren. Dit heeft allemaal te maken met de persoonlijke boodschap achter de bedrukte kerstmuts. De werknemer zal zich gewaardeerd voelen.

Enkele leuke ideeën

Voor een werkgever is een kerstmuts bedrukken op vele manieren over te brengen naar het personeel. Bijvoorbeeld in het kerstpakket. Wanneer de werknemers dan hun kerstpakket openen dan zijn ze toch blij verrast. Ook is een leuk idee om net voor werktijd de mutsen op de gebruikelijke plekken van het personeel leggen. Op deze manier geeft u een nog persoonlijkere tint aan de kerstmuts.

Verdient de investering van een kerstmuts bedrukken zich terug?

Het is natuurlijke niet echt een kerstgedachte maar voor een bedrijf is het altijd belangrijk dat cadeautjes binnen proportie blijven. Dit is met een kerstcadeau niet anders. In dit geval is een kerstmuts bedrukken eigenlijk voordeliger dan reguliere cadeaus. Vaak geven bedrijven hun personeel een cadeaubon voor bijvoorbeeld bol.com. Dit kost vaak minimaal 20 euro per persoon. Met zo een kerstmuts bent u aanzienlijk minder geld kwijt. Bovendien is een cadeaubon verreweg niet zo persoonlijk als een bedrukte kerstmuts.