Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, moet je óveral bij nadenken. Over de financiën van je bedrijf, over de inkoop, over of je wel genoeg klussen binnengehaald hebt. Of je patiënten of cliënten wel blijven komen, of de gasten in je restaurant tevreden zijn. Noem maar op. Maar vaak vergeet je het allerbelangrijkste: jezelf. Je moet natuurlijk goed voor jezelf zorgen. Op die manier kun je lang door gaan met werken en zo min mogelijk ziek of met blessures thuis zitten. Er is iets wat je heel gemakkelijk kunt doen om je werk langer vol te houden. Het slikken van voedingssupplementen en dan meer specifiek chondroïtine.

Waarom zou ik chondroïtine gaan slikken? Ik heb geen last!

Het is natuurlijk fantastisch dat jij helemaal geen last hebt van je gewrichten. Maar dat wil je, als het even kan, wel zo houden lijkt me. Het is daarom verstandig om al met chondroïtine te beginnen voor je last krijgt van je gewrichten. Zo zorg je dat je kraakbeen in topconditie blijft en je veel minder snel last krijgt van slijtage in je gewrichten. Chondroïtine zorgt er voor dat je ook fysiek zwaar werk langer vol kunt houden.

Wat doet chondroïtine eigenlijk?

Chondroïtine zorgt ervoor dat het laagje kraakbeen in je gewrichten mooi veerkrachtig blijft. Hierdoor wordt de kans op slijtage een stuk kleiner. Je gewrichten blijven mooi soepel en kunnen ook de zwaardere klappen blijven opvangen. Want dankzij de vering in je kraakbeen komen je botten nooit tegen elkaar. Chondroïtine houdt je gewrichten in topconditie. En dat is net wat jij nodig hebt om zwaar werk te verzetten.

Chondroïtine ook bij een kantoorbaan?

Ook wanneer je een kantoorbaan hebt, is het verstandig om chondroïtine te gaan innemen. Want je rug en je handen zitten vol met gewrichten die na zo’n lange zit best een opkikkertje kunnen gebruiken. Wanneer je een zittend beroep hebt zoals een tandarts of mondhygiëniste, merk je vast dat je in veel gevallen onder een onmogelijke hoek zit te werken. Natuurlijk gebruik je een goede stoel of werkkruk, maar je lijf kan ook dan wel iets extra’s gebruiken. Je wilt natuurlijk na je werk nog lekker kunnen sporten, met de kinderen spelen of een strandwandeling maken. Chondroïtine helpt je daarbij door je gewrichten in en super conditie te houden. Verwacht geen wonderen binnen een paar weken, maar na een paar maanden zul je je al een stuk beter voelen!
Chondroïtine