Het is een nieuw jaar en voor de meeste bedrijven betekent dat dat het tijd is voor verandering. Dit kunnen interne veranderingen zijn, maar het kunnen ook veranderingen zijn als in een uitbreiding. Het is hoe dan ook belangrijk om bijvoorbeeld de administratie op orde te hebben. Of als u een webshop heeft: een goede inventarisatie. In beide gevallen is het van belang om een plek te hebben waar u dit op kunt slaan. Denk bijvoorbeeld aan opbergrekken. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van opbergrekken? In deze blog leest u er meer over.

Houten opbergrekken

Wanneer het gaat om opbergrekken heeft u de mogelijkheid tussen houten of metalen opbergrekken.
Zo creƫert het houten Brumorek bijvoorbeeld voor een natuurlijke, ambachtelijke uitstraling. Zeker wanneer het rek in een kantoor staat, straalt het veel rust uit. Dit rek is gemaakt van eersteklas Scandinavisch vurenhout. Daarnaast zijn er nog de Archos opbergrekken die ooit ontstaan zijn uit de uitval van grondstoffen van het Brumorek. Bent u op zoek naar een rek met veel draagkracht, die bijvoorbeeld alle administratieve mappen kan houden? Dan is het Rangerek zeker geschikt. Dit rek is ook gemaakt van Scandinavisch vurenhout en onderscheidt zich van de andere twee rekken door de ongelovelijke draagkracht. Als u op zoek bent naar een goedkoop, maar toch praktisch opbergrek, is Eurorek het goedkoopste systeem. Dit rek is gemaakt van Oost-Europees vurenhout, wat qua structuur een stuk wilder is.

Metalen opbergrekken

De metalen stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kwaliteit. Ook deze stellingen benutten de ruimte in uw kantoor optimaal. Het Novarek bijvoorbeeld, is een flexibel magazijnstelling. Deze is erg stabiel, multifunctioneel en geeft u de mogelijkheid om economisch te werken. Een ander metalen opbergrek is het Handyrek. Dit is een ideaal opbergrek voor gebruik in een thuiswerkplek, kantoorruimte of klaslokaal. Het Handyrek is tevens ook gemakkelijk uit te breiden met aanbouwrekken. Zo kan dit rek eenvoudig met uw bedrijf meegroeien. Het Handyrek is erg geschikt wanneer u een hoge omloopsnelheid wilt realiseren.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten opbergrekken of professionele hulp? Dan is QuickRack, fabrikant en groothandel van opbergrekken, houten en metalen stellingen uw specialist. Uw idee wordt vertaald naar een passend plan waar rekening gehouden wordt met uw wensen en budget. Bezoekt u eens de website, of vraag een offerte aan voor de verschillende mogelijkheden.