Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Gelderland? Wij hebben drie leuke bedrijfsuitjes voor je op een rijtje gezet. Alle locaties hebben wij kort en krachtig omschreven in dit artikel. Voor meer informatie en prijzen kan je de websites bezoeken.

bedrijfsuitjes plaatje

Pitch & Putt – Bedrijfsuitje Deventer

Bij Pitch & Putt Bussloo kan je terecht voor de leukste bedrijfsuitjes. Er wordt gekeken naar de wensen en vervolgens wordt er een bedrijfsuitjes op maat voorgesteld. Bij Pitch & Putt zijn er talloze activiteiten mogelijk, onder andere: golfspel, lasergame, minigolf, voetgolf, levend tafelvoetbal, bubble voetbal, elektrische step, voetpool, biljartgolf en klootschieten. Pitch & Putt zit op een prachtige locatie nabij de recreatieplas Bussloo in Wilp. Dit maakt het een prachtige locatie voor een levendig bedrijfsuitje om nooit te vergeten.

Virtual Reality – komt naar jouw bedrijf

Virtual Reality is helemaal van deze tijd. Is jouw bedrijf klaar voor een onvergetelijke ervaring met Virtual Reality? Maak een afspraak voor een bedrijfsuitje op locatie naar keuze. De laatste jaren is Virtual Reality al steeds populairder, dit bedrijfsuitje zorgt voor een compleet nieuwe ervaring voor al jouw medewerkers. Zelf ontdekken hoe bijzonder VR is? Bezoek de website voor informatie.

De Heische Hoeve – Bedrijfsuitjes Nijmegen

Bij de Heische Hoeve kan je terecht voor een bedrijfsuitje in Nijmegen. Het bedrijf zorgt tevens ook voor een gratis busvervoer. De activiteiten zijn onder andere: scootersafari, kanovaren, rally, kookworkshop en nog veel meer. Meer informatie kan je vinden op de website van De Heische Hoeve.

Online bedrijfsuitjes zoeken

Het zoeken van bedrijfsuitjes in Gelderland is zeer gemakkelijk. Even Googlen en je krijgt talloze resultaten met leuke bedrijfsuitjes. Ons advies voor het online zoeken van bedrijfsuitje is om te kijken naar de ervaringen van andere bedrijven. Zo kan je direct zien wat anderen ervan vonden.

Bij de meeste aanbieders van bedrijfsuitjes kan er een bedrijfsuitje op maat gemaakt worden. Zo kan je alle activiteiten die jij graag zou willen doen met je personeel samenvoegen tot één leuke dag om nooit meer te vergeten. Ook is er vaak genoeg keuze wat betreft de catering tijdens het bedrijfsuitje.