Tegenwoordig kun je het zo gek niet meer bedenken, vloerlampen die groter zijn dan jezelf, alle kleuren van de regenboog. Verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het is voor ieder moeilijk om een goede keuze te maken over de beste vloerlamp. Daarom zal ik in dit blog korte uitleg geven over welke soorten vloerlampen er zijn en welke het beste bij uw interieur kunnen passen.

Kleurrijke vloerlamp

Ze komen steeds vaker voor, lampen van verschillende kleuren waarin iedere kleur een bepaalde plek binnen de woonkamer inneemt. Een zeer unieke samenstelling van kleuren zorgt voor een prachtige ambiance. Zorg er bij vloerlampen altijd voor dat de onderkant zo stevig mogelijk staat, zo heeft u de kleinste kans op schade door omvallen. Wel zo handig. Onder de naam ‘kleurrijk’ kan natuurlijk van alles vallen. Het is mogelijk om een normale lamp te voorzien van een kleurrijke kap. Ook is het mogelijk om kleurrijke led lichtjes te gebruiken. Over de voet van de lamp kan ook veel gezegd worden, er kan gebruik gemaakt worden van een enkele voet, maar ook van meerdere voeten. Vaak zit in de voet een bepaald designelement.  Kleurrijke lampen passen mooi bij tapijt, aangezien zij beide een zeer warme uitstraling geven aan de omgeving.

Moderne vloerlamp

De moderne vloerlamp bestaat meestal uit een metalen voet met ledlampen gericht naar de grond. Led is milieuvriendelijk en zorgt voor zeer helder en fel licht. Het geeft een elegante uitstraling en een strakke impressie. Deze lamp past mooi bij stenen vloeren waar de kleuren zwart, grijs en wit veel voorkomen.

Uniek design

Het kan uiteraard zo gek mogelijk, indien u een houten voet wilt bij uw lamp of een lamp die er uitziet als een olifantenkop, het kan allemaal. Speur het internet af en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Indien u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies.