Contant geld voor uw auto

Mogelijk heeft u op vakantie of op een ander moment schade gereden. Schade kan gereden worden in grote en kleine maten. Indien u grote schade heeft gereden bestaat de kans dat uw auto total loss is. Indien uw auto total loss is, is de economische schade hoger dan de economische waarde van de auto. Uw auto is niets meer waard. Wanneer dit het geval is, kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten repareren voor een behoorlijk bedrag of u kunt ervoor kiezen om uw auto naar de sloop te brengen. In dit geval bent u in het bezit van een sloopauto. Het hebben van een sloopauto is voor niemand een plezier, maak het daarom voor uzelf makkelijk en breng hem weg en in uw geld.

Voor- en nadelen sloopauto

Indien u een sloopauto heeft, is dit natuurlijk niet prettig. U heeft na jarenlang rijplezier een intrinsieke band opgebouwd met uw auto. Wanneer er dan afscheid plaats vindt is dit niet prettig, verder moet er gezocht worden naar een nieuwe auto. Bij het kopen van een nieuwe auto komt ook weer het financiƫle aspect om de hoek kijken. Voordelen van een sloopauto wegen niet op tegen de nadelen, maar indien de schade te groot is, is er geen andere keuze dan het brengen van de auto naar de sloop. Dan krijgt u in ieder geval nog wat centen ervoor.

Uw onderdelen zijn geld waard

Tijdens de sloop worden alle onderdelen uit uw auto gehaald. Zowel bruikbare als onbruikbare materialen worden losgehaald. Deze onderdelen kunnen u nog een hoop geld opleveren. Vaak zijn de onbruikbare materialen niet meer te gebruiken in de originele staat, maar vaak kunnen ze wel gerecycled worden. Maak voor uzelf een goede keuze qua reparatie of brengen naar de sloop. Met het brengen van de sloop begint u met uw nieuwe auto weer vanaf het begin.