Zo bijzonder lijkt het niet, een paraplu bedrukken als relatiegeschenk. Toch is het dat wel. Het is een zeer attent cadeau dat je aan iedere huidige en potentiƫle relatie kunt geven. Je zorgt dan dat deze mensen altijd iets hebben om onder te schuilen bij slecht weer. Ze kunnen ervan op aan. En dat kunnen ze natuurlijk ook van jou en je bedrijf.

Met een paraplu bedrukken zend je een signaal uit

Dat klinkt nogal zwaar. Een paraplu is nog steeds gewoon een paraplu. Toch geef je met een paraplu bedrukken een signaal af dat aangeeft dat mensen je kunnen vertrouwen. Jij houdt ze uit de regen. Jij gunt ze een droge overtocht. Dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken als je een relatiegeschenk uitreikt. Je wilt dat mensen weten dat jij het beste voor ze wilt. Of je nu een bouwbedrijf hebt, een kapsalon of een makelaarskantoor, je wilt dat mensen het droog houden.

Een paraplu bedrukken voor je kapsalon

Als je iets te vieren hebt in je kapsalon, bijvoorbeeld een zoveel-jarig bestaan, is het leuk om een cadeau uit te kunnen delen aan je vaste klanten. Een cadeau dat ook nog eens past bij jouw bedrijf. Laat eens een paraplu bedrukken. Je klanten zullen er erg blij mee zijn dat hun net gekapte haar in model blijft. Ondertussen maak je ook nog eens prachtige reclame. Je kunt een paraplu bedrukken laten met het logo van je bedrijf. Je kunt een paraplu bedrukken al vanaf heel laag bedrag. En hoe meer paraplu’s je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Dan wordt het wel heel interessant om reclame te maken. Deze reclame gaat ook nog eens heel lang mee. Dit in tegenstelling tot reclame in de lokale krant. Die belandt toch voor je het weet weer in de oud-papier bak. Een paraplu bedrukken is echter een duurzame manier van reclame maken. Hou daar, ook met je budget, goed rekening mee.
Paraplu bedrukken

Een paraplu bedrukken, maar welke dan?

Zoals je op de site kunt zien is er een enorme keuze op het gebied van paraplu’s. Jouw keuze zal voor een groot deel afhangen van het budget dat je hebt. Ook zal de kleur voor een deel bepalen welke paraplu je kiest. Deze kleur moet natuurlijk goed passen bij jouw bedrijf. Een paraplu bedrukken kan in welke kleur en op ieder model dat je maar wilt. Zo kies je precies de paraplu die bij jou past.