Iedereen herkent ze wel, de tommy teleshopping vet verbranders, de Kim Kardashian waist trainers. Het zijn allemaal methodes waarvan we hopen dat ze werken. Maar eigenlijk weet iedereen dat het pure onzin is en dat je vet er echt niet van weg gaat. Hoogst uit met een beetje geluk wordt je buik iets strakker maar het vet helemaal laten verdwijnen is nog nooit voor gekomen. Hieronder worden er een paar methodes weergegeven die niet werken en de methodes die wel werken.

De methodes die niet werken:

  • Waist trainer: de waist trainer kennen we allemaal denk ik wel, en vooral bij de jonge tiener generatie is de waist trainer zeer populair. De waist trainer zorgt ervoor dat het vet rondom je taille en buik weg gaat en je taille smal en strak wordt voor het perfecte zandloper figuur net zoals Kim K. Nou ik kan je vertellen de waist trainer gaat er niet voor zorgen dat je het perfecte zandloper figuur krijgt. Het enige wat wel een voordeel is van de waist trainer, je lichaam ziet er slanker uit onder kleding doordat je de waist trainer zo strak om je bovenlichaam bindt.
  • Butterfly abs & muscle trainer: Dit product is waarschijnlijk iets minder bekent op de markt maar is toch wel voor gekomen bij verkoop progamma’s zoals tommy teleshopping. De butterfly abs & muscle trainer is een klein apparaat met vleugels als plakkers. Vandaar de naam butterfly. Dit apparaat leg je op je buik en je zet hem aan op een bepaalde stand waardoor het buikspieren kweekt zonder er iets voor te doen. Elke topsporter of sporter weet dat dit een grote grap is. Je kan namelijk geen buikspieren krijgen zonder dat je deze spieren traint en sterker maakt. En door een apparaat op je buik te leggen kweek je geen spieren en wordt je buik vet ook zeker niet minder.
  • Plastic belt wrap: De plastic belt wrap is een plastic doek dat je om je buik heen bindt met de bedoeling dat je buik gaat zweten. Doordat je buik gaat zweten moet het ervoor gaan zorgen dat je buik vet weg gaat. Ik denk dat dit niet de manier is om goed van je buik vet af te komen. Hooguit wordt je buik iets slanker als je al slank bent. Maar stel je hebt echt over gewicht gaat dit niet werken om blijvend van je vet af te komen.

De methodes die wel werken:coolsculpting

  • Vet laten weg laseren: Er is sinds kort een nieuwe methode vanuit Amerika op onze markt gekomen. Je kunt nu je vetcellen laten weg laseren waardoor je een blijvend resultaat krijgt. De lasers zijn klinisch getest en branden alleen de vetcellen weg dus de goede cellen die nodig zijn voor je lichaam worden niet beschadigd.
  • Coolsculpting: coolsculpting is ook nog niet heel lang op de Nederlandse markt maar heeft al veel tevreden mensen. Met coolsculpting bevries je de hardnekkige vetcellen en wordt het op een natuurlijke wijze uit je lichaam gevoerd. Hierdoor blijft je vet weg en heb je een langdurig resultaat.