Tegenwoordig zijn Apple producten zeer populair. Veel Nederlanders willen bijvoorbeeld graag een iPhone of Macbook. Ook voor zakelijk gebruik zijn producten van Apple zeer gewild. Apple is met iPhone de marktleider op het gebied van zakelijke telefoons. Ook op particulier gebied zijn iPhones zeer populair.
Om deze reden is het voor een bedrijf goede zaak om in te kopen bij een Apple distributeur. Een Apple distributeur kan bijvoorbeeld een premium reseller zijn van Apple en daarom goede prijzen bieden voor apparatuur van Apple. Producten die het vaakst doorverkocht worden aan bedrijven via een Apple distributeur zijn iPhones, iPads en Macbooks. Als uw bedrijf eerst een ander besturingssysteem gebruikte dan Apple, dan kan de distributeur u vaak ook helpen met een naadloze overgang van uw medewerkers. Zo worden er vaak trainingen verzorgd voor het personeel, zodat zij kennis krijgen over de omgang met Apple software en gemakkelijk kunnen overstappen. Een ander voordeel aan een Apple distributeur is dat vaak in grote oplage Apple producten kunnen worden gekocht, zodat uw bedrijf gelijk volledig kan overschakelen. Daarnaast is het mogelijk om scherpere prijsaanbiedingen te krijgen omdat de distributeur in direct contact staat met de Apple leverancier.
Als u al Apple producten gebruikt in uw bedrijf, is het via een distributeur vaak ook mogelijk om uw oude producten in te ruilen voor nieuwe producten en nieuwe software. Op deze manier zal uw bedrijf altijd geüpdatet zijn met de nieuwste producten en de nieuwste software. Door uw oude software in te ruilen, hoeft u niet de volledige prijs te betalen voor nieuwe software. Dit scheelt uw bedrijf dus enorm in de kosten. Wanneer u na de installatie van de nieuwe producten en software nog vragen heeft, kunt u met gemak contact opnemen met een van de medewerkers van de distributeur. Deze medewerkers zijn vaak getraind op Apple software en kunnen uw vragen snel beantwoorden.
Wat ook zeer handig is voor uw bedrijf, is dat u bij uw distributeur inzicht heeft in de actuele voorraad en de eerste bent die het hoort wanneer er weer nieuwe Apple inkoop wordt gedaan. Door het persoonlijke contact zal u ook worden ingelicht door uw distributeur wanneer er weer iets nieuws beschikbaar is wat interessant lijkt voor uw bedrijf. Kortom, wilt u de nieuwste Apple software en een goede service bij het implementeren, sluit u dan aan bij een Apple distributeur voor de beste software!