Vandaag een interview met een groot liefhebber van Hillhout, Barrie Hoogeveen. Deze uitgeroepen expert is al 30 jaar werkzaam als aannemer. Naar zijn zeggen heeft hij al duizenden projecten afgerond. Deze ondernemer staat met zijn bedrijf vooral bekend om zijn tuinklussen. Op het gebied van onder andere tuinhuisjes en overkappingen heeft deze ondernemer één grote voorkeur, namelijk Hillhout. Barrie deelt in dit interview zijn ervaringen rondom dit kwaliteitsmerk.

Hoe bent u in aanmerking gekomen met Hillhout?

Toen we pas begonnen met het bedrijf gebruikte we altijd producten van een ander merk. Dit merk bleek achteraf niet duurzaam genoeg. Wanneer wij iets neerzetten willen we dat het ook lang meegaat. Om die reden zijn we toen in loop van tijd andere merken gaan proberen. Op aanraden van een vriend aannemer van mij zijn we eens producten van Hillhout uit gaan proberen. Hierna hebben we eigenlijk nooit meer een ander merk gebruikt.

Waarom bent u zo enthousiast over het merk?

Hillhout staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit is precies wat ik mijn klant wil geven. Een klant wil niet zomaar een tuinhuisje, maar een tuinhuisje wat minimaal 20 jaar mee moet gaan. Sinds ik dit merk gebruik heb ik nooit meer klachten ontvangen over het materiaal. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit. Mijn schoonmoeders tuin is er inmiddels ook al helemaal mee vol gebouwd. Super enthousiast is ze erover, nooit iets negatiefs over gehoord.

Wat maakt het Hillhout verder uniek?

Niet alleen is het super stevig, het ziet er ook nog eens onwijs stevig uit! De kwaliteit druipt er gewoon vanaf. Het voelt enorm sterk aan en is super duurzaam. Het assortiment van Hillhout is ook enorm uitgebreid. Alles wat je maar zou willen bouwen van hout hebben ze. Van tuinhuisjes naar veranda’s, tot aan hondenhokken en speelhuisjes voor de kinderen.

Wilt u verder nog wat zeggen ?

Ik raad het Hillhout aan iedere ondernemer en thuisklusser aan.